Logo
advocaten en medewerkers

Mr G.J.P.M. (Gertjan) Mooren

Mr G.J.P.M. Mooren

Afgestudeerd in 1990 aan de Rijksuniversiteit te Utrecht in de richtingen privaatrecht en bedrijfseconomisch recht. In januari 1991 beedigd als advocaat bij de Rechtbank te Breda en tot 1 maart 2007 werkzaam te Oisterwijk.

Vanaf 1 maart 2007 toegetreden tot de maatschap van OJW-advocaten.
De oorspronkelijk algemene praktijk van mr Mooren is gaandeweg een met name strafrechtelijk gespecialiseerde praktijk geworden. Op alle strafrechtelijke gebieden wordt dienstverlening geboden, dwz van Kantonrechterszaken, Politierechterzittingen en meervoudige strafkamerzittingen bij de Rechtbank, hoger beroepszaken bij het Gerechtshof tot cassatiezaken bij de Hoge Raad.
Als penningmeester lid van het (landelijk) bestuur van de NVSA (de Nederlandse Vereniging van Strafrecht Advocaten), lid (secretaris) van de adviescommissie strafrecht in het arrondissement te Breda, lid van het ressortsoverleg strafrecht van het Gerechtshof te 's-Hertogenbosch en tevens lid van de commissie strafpiket van de Raad van Rechtsbijstand te 's-Hertogenbosch.
Naast voornamelijk de strafrechtelijke praktijk tevens werkzaam op de gebieden jeugdrecht, sociale verzekeringsrecht en de algemene praktijk.