Mr H.A. (Hajo) Groeneveld
Winnaar Landelijke Pleitwedstrijden 2011

Hajo Groeneveld (1982) is in Tilburg geboren. Hij volgde zijn middelbare schoolopleiding aan het Theresialyceum te Tilburg en is daarna Nederlands recht gaan studeren aan de Universiteit van Tilburg waar hij ‘met genoegen’ privaatrechtelijk afstudeerde. Hajo schreef zijn scriptie over de onafhankelijkheid van de externe accountant. winnaar landelijke pleitwedstrijden 2011

Tijdens zijn studie is Hajo ruim anderhalf jaar werkzaam geweest als juridisch adviseur bij een rechtsbijstandverzekeraar en daarna is hij als bedrijfsjurist betrokken geweest bij de nasleep van een internationale overname. Sinds oktober 2009 is Hajo werkzaam bij OJW | Advocaten. 

In januari 2011 heeft Hajo de voorronde van de Zuidelijke Pleitwedstrijden gewonnen (voor de Bredase Balie). Bij de  Zuidelijke Pleitwedstrijden op 2 april 2011 stond Hajo met een tweede plaats als beste Nederlander op het podium naast een tweetal Belgische collega's. Tijdens de Landelijke Pleitwedstrijden op 17 juni 2011 bewees Hajo zich de beste pleiter van Nederland!

http://www.mr-online.nl/nieuws/juridisch-nieuws/hajo-groeneveld-winnaar-landelijke-pleitwedstrijden-2011.html

http://www.advocatie.nl/page?1,5023/Management/HRM/landelijke_pleitwedstrijd_coke_of_gestampte